Despre noi

Home > Despre noi

Domus Mobila este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial.

Scopul nostru este sa cream mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client. Servicile de design, proiectare, transport si montaj sunt gratuite, Domus Mobila punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utilitara, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil.

Primul principiu de la care nu ne abatem este calitatea produsului finit: de aceea puteti fi siguri ca toate materialele utilizate, furniturile si feroneria (balamale, glisiere, manere, demontabili, accesorii) sunt de cea mai buna calitate asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada indelungata de timp.

In plus, va oferim consiliere profesionala astfel incat dvs sa va puteti transforma ideile in mobilierul visat. Personalul calificat si instruit, implicat in derularea procesului de productie, realizeaza produse de calitate in conformitate cu standardele ISO. Mobilierul nostru este apreciat atat in tara, cat si in afara, mai ales in tarile europene.

 

Solicita oferta personalizata

Ai o comanda personalizata pentru o piesa de mobilier? Putem executa modele la comanda in cantitati si cerinte specifice pentru fiecare client.
Echipa de profesionisti si fabrica de productie Domus Mobila din Baia Mare se afla la dispozitia dvs.

Cere oferta